????????????????????????????????????

Δείτε τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του Άρη Παλαιοχωρίου μετά την ήττα από τη Νάουσα αλλά και τι υποστηρίζει η γηπεδούχος ομάδα για τη διαιτησία παρά τη νίκη.

Λεωνίδας Μπίλης: ” Συγχαρητήρια στον ΦΑΣ Νάουσα για τη νίκη, συγχαρητήρια και στους ποδοσφαιριστές μας για την προσπάθεια που έκαναν και τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή. Θεωρώ ότι ο αντίπαλος ήταν λίγο καλύτερος από εμάς και κέρδισε δίκαια. Όπως και στην ήττα που κάναμε με τον Μακεδονικό έδωσα συγχαρητήρια, το ίδιο κάνω και τώρα. Πρέπει να μάθαμε και να χάνουμε, όπως ξέρουμε να κερδίζουμε”.

Στέφανος Παλαβράκης: ”Συγχαρητήρια στην ομάδα της Νάουσας. Με τον προπονητή μας έχουμε μάθει και να κερδίζουμε και να χάνουμε, αλλά έχουμε μάθει κυρίως να παραδεχόμαστε όταν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα για εμάς. Κακές καιρικές συνθήκες, κακός αγωνιστικός χώρος, δεν μπορέσαμε να βγάλουμε αυτά που θέλαμε και ήρθε δίκαια αυτό το αποτέλεσμα”.

Επίσης, η Νάουσα αν και πήρε το τρίποντο εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του χθεσινού αγώνα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ”Δυστυχώς, παρά το νικηφόρο και δίκαιο αποτέλεσμα για την ομάδα μας, οφείλουμε να εκφράσουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τη διαιτησία του κ. Πανυτσίδη στο σημερινό αγώνα με τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Σε έναν αγώνα όπου οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων είχαν τη διάθεση να προσφέρουν καλό ποδόσφαιρο στους φιλάθλους, ο κ. Πανυτσίδης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με τις λανθασμένες αποφάσεις και τα άστοχα σφυρίγματά του, θέλησε από «άρχων του αγώνα» να γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής. Ευτυχώς, οι ποδοσφαιριστές δεν παρασύρθηκαν από τα λάθη του και κράτησαν υψηλά το επίπεδο του αγώνα. Ασφαλώς τα διαιτητικά λάθη συμβαίνουν και ως έναν βαθμό είναι ανθρώπινα. Όταν όμως, είναι συνεχή και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, τότε ο διαιτητής είναι ανεπαρκής να διευθύνει αγώνες και μάλιστα εθνικών πρωταθλημάτων.

Θεωρούμε ότι είναι υποχρέωση των αρμοδίων οργάνων να λαμβάνουν όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρχουν παρόμοιες διαιτησίες που προκαλούν το φίλαθλο αίσθημα και δεν βοηθούν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σταθερή αξία του Φ.Α.Σ. ΝΑΟΥΣΑ είναι το ποδόσφαιρο να παίζεται μέσα στους αγωνιστικούς χώρους με πρωταγωνιστές μόνο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές”.