Αίθριος καιρός με σποραδικές νεφώσεις…σήμερα για την Χαλκιδική…

  Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

  Για σήμερα Παρασκευή  στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής… , περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειο & ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Καλός καιρός με αραιή συννεφιά, προβλέπεται για σήμερα στην Ορεινή Χαλκιδική…,με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι δεν περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, ο οποίος θα συνεχίσει να έχει παροδικά αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότιο δυτική  διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Για σήμερα Παρασκευή , ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς και νοτιοδυτικούς ανέμους εως 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι  θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μεταβολή  των ανέμων από ανατολική σε νότια διεύθυνση με ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Πηγή: EMY-METEO