Ποδοσφαιρική γιορτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή για τη Συκιά καθώς Νέμεσις και Τορωναίος μονομάχησαν για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας.

Αμφότερες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, κάτι που αποδεικνύεται και από την έκβαση του σκορ που βρήκε τον Τορωναίο κερδισμένο με 1-3, σκορ που κρίθηκε από το πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι – αν μπορούν να χαρακτηριστούν έτσι στο σημερινό ματς – προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπανικολάου για να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο η Νέμεσις με σκορερ τον Τζέλιο. Ο Τορωναίος δεν το έβαλε κάτω και πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ με τον Παρλαμέντα για να γράψει το τελικό 1-3 από το πρώτο ημίχρονο ο Ανδριανούδης.

Στην επανάληψη δεν υπήρχε εναλλαγή του σκορ με τον Τορωναίο να κατακτά ένα ακόμη τρίποντο και να σκαρφαλώνει ακόμη πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Στην αντίπερα όχθη τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά καθώς η Νέμεσις βρίσκεται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Ωστόσο, το σημερινό παιχνίδι μπορεί να χαρακτηριστεί ως ποδοσφαιρική… γιορτή για τη Συκιά διότι αγωνιζόταν οι δυο ομάδες του χωριού όσο και αν αυτό – με δυο ομάδες από το ίδιο χωριό δηλαδή – δεν ακούγεται και τόσο συχνά.

Σκορ

Νέμεσις Συκιάς  1
Τορωναίος Συκιάς  3

Συνθέσεις: 

Νέμεσις Συκιάς: Κοτζαμάνης, Ζάπρος, Φάλκος, Ψάλτης, Κατσαούνης, Φάλκος Αν, Κουκουρούμας, Τζέλλιος, Σκόνδρας, Κοντός

Τορωναίος Συκιάς: Κοτρώνης, Τσιαχτσήρας, Χατζηγιάννης, Μελίσσης Π, Μελίσσης Ασ, Μανωλακούδης Μ, Παρλαμέντας, Πατρίκης, Παπανικολάου, Γεωργιάδης, Παπανικολάου