.Ο καιρός στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής…

Για σήμερα Σάββατο στις παραλίες και τις θάλασσες της Χαλκιδικής περιμένουμε έντονες βροχοπτώσεις , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους Ανατολικούς & Βόρειους ανέμους ως 6 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την συνέχεια των βροχοπτώσεων με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Ισχυρές βροχοπτώσεις θα έχουμε στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς Νότιους  ανέμους έντασης 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα θα συνεχιστούν με βροχοπτώσεις , με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από Νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Για σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη , θα έχουμε υψηλά ποσοστά υγρασίας έως 94 % και ασθενείς βροχές όλο το 24 ωρο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βόρειους  ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές θα έχουμε έναν αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια  διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: EMY-METEO