Για σήμερα ο καιρός στη Χαλκιδική θα είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις

  Ο καιρός στις παραθαλάσσιες περιοχές της Χαλκιδικής…

  Για σήμερα Παρασκευή, περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με λίγα σύννεφα, διατήρηση της θερμοκρασίας στους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Για σήμερα  Παρασκευή ,αίθριος θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική.με μείωση της θερμοκρασίας στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα το πρωί, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους οι οποίοι βαθμιαία θα εξασθενίσουν  σε επίπεδο άπνοιας. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  Πηγή: EMY-METEO