Καιρός Χαλκιδική…νεφελώδης με ασθενείς βροχές…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής

  Στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα Δευτέρα, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής

  Για για τα ορεινά της Χαλκιδικής σήμερα Δευτέρα , προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου και σχεδόν θυελλώδεις βορειοδυτικούς ανέμους ως 7 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 3 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

  Για σήμερα ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

  Για αύριο Δευτέρα , θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Πηγή: ΜΕΤΕΟ/ΕΜΥ