Ο προπονητής της Ολύνθου, των μικτών Χαλκιδικής και της ακαδημίας Elpides PAOK Zografou. μίλησε στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8 για τα παραπάνω και το ποδόσφαιρο του νομού.

«Πολύ καλή δουλειά στην Όλυνθο».

Για την Όλυνθο: «Γνωρίζαμε ότι έχουμε χτίσει εδώ και τρία χρόνια μια σωστή ομάδα, γνωρίζαμε πως έχουμε πάρει καλούς παίκτες το καλοκαίρι. Ξέραμε πως θα πηγαίναμε καλά και η δουλειά των παιδιών και γενικότερα της ομάδας φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Από την αρχή θέλαμε να δουλέψουμε τα παιδιά του χωριού και χρόνο με το χρόνο η δουλειά απέδιδε καρπούς. Η επιτυχία της ομάδας είναι και στο κομμάτι των νεαρών παικτών. Στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί νεαροί που βοηθούν πάρα πολύ».

«Έχει ταλεντάκια η Χαλκιδική»

Για τις μικτές Χαλκιδικής: «Καλοί παίκτες υπάρχουν σε όλες τις ομάδες. Απλά το πρόβλημα είναι πως οι αποστάσεις του νομού είναι μεγάλες. Το άλλο πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε μεγάλες εγκαταστάσεις για να μπορούν οι μικτές να δουλέψουν ακόμη καλύτερα. Μπορούν να γίνουν περισσότερα πράγματα στη συνέχεια».

«Επαγγελματική δουλειά στην ακαδημία»

Για την ακαδημία (Elpides PAOK Zografou): «Μαζί με τον Βαγγέλη Κουτσουρέ ξεκινήσαμε την ακαδημία πριν δυο χρόνια στο γήπεδο του Ζωγράφου με τους ανθρώπους να μας βοηθάνε αρκετά. Έχουμε τμήματα προπαιδικού, τσούνιορ, προτσούνιορ και μπαμπίνι. Γίνεται μια σοβαρή και επαγγελματική δουλειά που θα φαίνεται και θα φανεί ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Το σημαντικότερο είναι να περνάνε καλά τα παιδιά και να μαθαίνουν το ποδόσφαιρο μέσα από τη χαρά».