Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής

Στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα Παρασκευή, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 16 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους και ανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Νότιο-ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ο καιρός στα ορεινά της Χαλκιδικής

Για για τα ορεινά της Χαλκιδικής σήμερα Παρασκευή, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους και ανατολικούς ανέμους ως 6 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε επιδείνωση των καιρικών συνθηκών, με τοπικές καταιγίδες, την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από Νότιο-ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για σήμερα ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

Για σήμερα Παρασκευή , θα εκδηλωθεί ασθενής βροχόπτωση, με την θερμοκρασία στους 17 βαθμούς Κελσίου και και μέτριους νότιους και ανατολικούς ανέμους ως 6 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με πιο έντονη βροχόπτωση , με την θερμοκρασία να αγγίζει τους15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων,από Νότιο-ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Πηγή: ΜΕΤΕΟ/ΕΜΥ