Η πρώτη μέρα των επιμελητηριακών εκλογών στην Ιερισσό ολοκληρώθηκε, ομαλά, με υψηλά ποσοστά συμμετοχής επιχειρηματιών και επαγγελματιών, σε ιδιαίτερα  καλό και πολιτισμένο  κλίμα για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.

Στο Αριστοτέλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αριστοτέλη  όπου προσέρχονταν οι επαγγελματίες και επιχειρηματίες της περιοχής για να ψηφίσουν παρευρίσκονταν ανά διάστημα  και οι υποψήφιοι Πρόεδροι, καθώς και πολλά υποψήφια μέλη.

Σήμερα Σάββατο 2 Δεκεμβρίου  ομαλά προχωρά στην δεύτερη ημέρα η Εκλογική  Διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής.οι κάλπες θα βρίσκονται  στο Κλειστό Θέατρο των Νέων Μουδανιών και η ψηφοφορία θα ξεκινήσει από τις 9.00 και θα ολοκληρωθεί έως τις 19.00.

Η Εκλογική  Διαδικασία την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου  θα ολοκληρωθεί στον Πολύγυρο, στο χώρο του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, θα ξεκινήσει από τις 9.00 και θα ολοκληρωθεί έως τις 19.00.

Εδώ πρέπει να αναφέρουμε  ότι οι υπηρεσίες του Επιμελητηρίου θα παραμείνουν κλειστές την Παρασκευή 1η και τη Δευτέρα 4 του μήνα.

Οι υποψηφιότητες

Στην Εκλογική Διαδικασία για τη νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής βρίσκονται τρεις συνδυασμοί…

Συνδυασμός: ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ (ΕΟΧ)
Επικεφαλής: ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

Συνδυασμός: ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ
Επικεφαλής: ΚΟΥΦΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Συνδυασμός: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
Επικεφαλής: ΡΟΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΘΑΙΟΥ

Οι τρεις συνδυασμοί συγκροτούντε  από υποψηφίους συμβούλους στα εξής Τμήματα:

– ΕΜΠΟΡΙΚΟ
– ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΟ
– ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
– ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ