Ο τεχνικός του ΠΟΜ, Κώστας Ζαμπέτογλου, στάθηκε στην ανοδική πορεία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια και στην επόμενη μέρα στα όσα είπε στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τη νίκη με το Λάκκωμα: «Κάναμε καλή εμφάνιση και αυτό φάνηκε κόντρα στο Λάκκωμα. Σταθήκαμε σωστά στο γήπεδο και εμείς κάναμε εύκολο το ματς».

Για την απόδοση της ομάδας: «Έχουμε ποδοσφαιρική άνοδο. Μετά το ματς με την Τρίγλια έχουμε μια σειρά από καλές εμφανίσεις και θετικά αποτελέσματα. Δεν κάναμε από την αρχή όλοι μαζί προετοιμασία και ίσως ήταν ένας αρνητικός παράγοντας. Μέρα με τη μέρα ανεβάζουμε ρυθμούς και βγαίνει στο γήπεδο».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Δικαιούμασταν περισσότερους βαθμούς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να έχουμε καλύτερη συνέχεια και στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κοιτάξουμε να αποκτήσουμε παίκτες που θα μείνουν για χρόνια στον ΠΟΜ».

Για την επόμενη αγωνιστική με τη Σάρτη: «Δύσκολο παιχνίδι γιατί η Σάρτη δείχνει πως κυρίως εντός έδρας είναι πολυ δυνατή. Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια».