Ο Γιώργος Αμανατίδης αναφέρθηκε στο πρωτάθλημα, τη νίκη επί της Τρίγλιας αλλά και τη συνέχεια για την Καλλικράτεια στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8.

Για το ματς με τον Αιστοτέλη Σ/Σ: «Ήταν κακός ο αγωνιστικός χώρος. Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων υπερβάλαν εαυτό και το ματς τελείωσε θετικά για εμάς. Παλεύουμε κάθε παιχνίδι για να πετύχουμε τους στόχους μας και να πάμε την ομάδα ψηλά».

Για το διπλό στην Τρίγλια: «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Ότι πλάνο και να εφαρμόσει ένας προπονητής αν οι παίκτες δεν το κάνουν μέσα στο γήπεδο δεν γίνεται τίποτα. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι, ξέραμε τι θέλαμε και θεωρώ πως δίκαια ήρθε η νίκη».

Για το πρωτάθλημα της Χαλκιδικής: «Έξι 5-6 ομάδες που είναι πολύ καλές. Απο εκεί και πέρα κάποιες υστερούν σε ορισμένα θέματα. Είναι ένα καλο πρωτάθλημα και θα πάει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Για το επόμενο ματς με την Φώκαια: «Είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Πρώτα πρέπει να έχουμε το δικό μας πλάνο. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα για το ματς και αν είμαστε αυτοί που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα».