Στην Ορμύλια…φωτίστηκε το δέντρο των Χριστουγέννων…

τα εκατοντάδες λαμπιόνια άναψαν από τον Αντιδήμαρχο Ορμύλιας κ. Ματέα  που εκπροσώπησε τον Δήμο Πολυγύρου ενώ η εκδήλωση διοργανώθηκε για τον Δήμο από το Νομικό Πρόσωπο “Αριστοτελης”.

Όταν άναψαν τα εκατοντάδες λαμπιόνια   φωτίστηκαν τα παιχνίδια που είχαν στολίσει στο δεντρό  τα παιδιά  ενώ η Φιλαρμονική Πολυγύρου και η χορωδία Ορμύλιας συμπλήρωνε την γιορτή με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια…

Ο Άγιος Βασίλης μοίρασε  καραμέλες στα παιδιά ενώ η πλατεία πλημμύρισε από χαρά, τραγούδια και χορούς  με ξωτικά και αγγέλους που βοηθούσαν όλους να εναρμονιστούν στο κλίμα της γιορτής βάφοντας  τα πρόσωπα με όμορφα face paqinting σε χιονισμένο τοπίο, ενώ ένας ξυλοπόδαρος  πείραζε  με χιουμοριστική διάθεση μικρούς και μεγάλους.

Συγχρόνως ο Σύλλογος Γυναικών Ορμύλιας κερνούσε   τον κόσμο ζεστό κρασί με φρούτα και μυρωδικά.
Στη γιορτή συμμετείχαν το Νομικό Πρόσωπο Αριστοτέλης του Δήμου Πολυγύρου,το τοπικό Συμβούλιο , ο Σύλλογος Γυναικών Ορμύλιας “ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ” , το ΚΔΑΠ Ορμύλιας, ο Παιδικός Σταθμός , οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείο– Χορωδία Ορμύλιας- ο Σύλλογος Μπάσκετ “ΑΕΤΟΙ ΟΡΜΥΛΙΑΣ”).

Η βραδιά εκλεισε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα…

*Ρεπορτάζ: Σουζάνα Καζάκα
*Επιμέλεια Οπτικοακουστικού Υλικού – Φωτογραφίες : Ζωή Γανίτη