Για άλλη μία φορά, οι ξενοδόχοι των 4 Ενώσεων της Κεντρικής Μακεδονίας απέδειξαν έμπρακτα το κοινωνικό τους πρόσωπο συμμετέχοντας στο κοινό Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό κοκτέιλ που διοργάνωσαν οι Ξενοδοχειακές Ενώσεις: Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Πιερίας και Χαλκιδικής, την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου, με σκοπό τη συνεισφορά στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών με την εντυπωσιακή προσέλευση πλήθους ξενοδόχων, στελεχών του ξενοδοχειακού κλάδου και εκπρόσωπων φορέων και αυτοδιοίκησης της Κεντρικής Μακεδονίας δίνοντας σάρκα και οστά στο σύνθημα #oloimaziboroume.

Για μία βραδιά, οι 4 Ξενοδοχειακές Ενώσεις έγιναν μία, μία «Ένωση προσφοράς και αλληλεγγύης», αποδεικνύοντας ότι βρίσκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Το αποτέλεσμα της πρωτότυπης αυτής συνέργιας, που τελούσε υπό την αιγίδα της ΠΟΞ και του ΣΕΤΕ, είχε ως αποτέλεσμα τη συγκέντρωση ενός σημαντικού χρηματικού ποσού, το οποίο θα διατεθεί για την αγορά στρωμάτων που είναι αναγκαία και θα προσφερθούν στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής. Σε αυτό το ποσό, θα προστεθούν και επιπλέον €1.000, προσφορά της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης όπως ανακοινώσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ Δημήτριος Χαδαλής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τις ευχαριστίες τους προς τους παραβρισκόμενους, συναδέρφους ξενοδόχους καθώς και στους υποστηρικτές, χορηγούς της εκδήλωσης απεύθυνε ο πρόεδρος της Π.Ο.Ξ. και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, κύριος Γρηγόρης Τάσιος, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, κύριος Ανδρέας Μανδρίνος και η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, κυρία Ευαγγελία Ξυπτερά. Ο κύριος Τάσιος τόνισε πως η εκδήλωση αυτή αποτελεί την αρχή για περαιτέρω δράσεις και ότι οι συνάδερφοι ξενοδόχοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.