Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Για σήμερα Τετάρτη ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής , προβλέπεται βροχερός, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Συνεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…με χιονόνερο και υψηλή  πιθανότητα χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με πιθανό το ενδεχόμενο ασθενούς χιονόπτωσης, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 2 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Σήμερα Τετάρτη ο ο καιρός θα είναι νεφελώδης  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 3 βαθμούς Κελσίου και μικρή ε

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

φώτο αρχείου

επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»

ξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.