Η κακοκαιρία που επιδεινώθηκε την Πέμπτη, θα συνεχιστεί και σήμερα, Παρασκευή, με βροχές, χιονόνερο, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες σε όλη την Ελλάδα.

Η κλιμάκωση της κακοκαιρίας προκάλεσε λίγα προβλήματα σε ορισμένες περιοχές της χώρας,

Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα Παρασκευή , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 6 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από την Ορεινή Χαλκιδική…για σήμερα Παρασκευή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 2 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 0 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τη Θεσσαλονίκη για σήμερα  Παρασκευή , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 3 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 1 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.