Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος Νέων, το Σάββατο (23/12) ανάμεσα στη Δόξα Ορμύλιας και την Όλυνθο διαδραματίστηκαν σκηνές που δεν αρμόζουν στους αγωνιστικούς χώρους αλλά αμαυρώνουν και τα πρωταθλήματα, κυρίως των μικρών ηλικιών.

Στο ματς μεταξύ των δυο ομάδων και αφού το σκορ ήταν στο 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων στο 60′ της αναμέτρησης, προέκυψε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών  που έφερε ως αποτέλεσμα την εισβολή πατέρα παίκτη των γηπεδούχων ο οποίος κινήθηκε κατά παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

Αν και με τη παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν, όπως ήταν λογικό μετά από αυτό το άσχημο σκηνικό δεν μπορούσαν να διεξαχθούν τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα, καθώς η Όλυνθος κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια, για να αποφθεχθούν τα χειρότερα και για να προφυλάξει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές καθώς το κλίμα παρέμενε τεταμένο, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας στο 60′.

 Ωστόσο, το θέμα δεν είναι αν συνεχίστηκαν ή όχι τα λεπτά που υπολείπονταν, αλλά το γεγονός πως τέτοιες «πρωτοβουλίες» γονέων αφενός αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο και αφετέρου την ιστορία μιας ομάδας, στη προκειμένη περίπτωση της Δόξας, που έχει σημαντική ιστορία στο ποδόσφαιρο του νομού, πόσο μάλλον στα τμήματα υποδομής.