Αίθριος καιρός με φυσιολογικές για την εποχή θερμοκρασίες…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Νότιο -δυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει αίθριος  με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Νότιο Ανατολικούς ανέμους  που μπορεί να φτάσει έως την άπνοια..

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 6 βαθμούς Κελσίου και με περαιτέρω εξασθένιση των ανέμων, από Νότιο Ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αίθριος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Νότιους και Ανατολικούς  ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Νότιο ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ

  φώτο αρχείου

  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»