Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …
Αίθριος με σποραδικές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Νότιο -δυτικούς ανέμους έντασης έως 3 μποφόρ.
Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παραμείνει συννεφιασμένος με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από Δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…
Αίθριο καιρός με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς έως μέτριους Νότιο Δυτικούς ανέμους που μπορεί να φτάσουν έως 4 Μποφόρ το μέγιστο.
Τις απογευματινές και βραδινές ώρες προβλέπεται να διατηρηθεί ο ίδιος καιρός , με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και με περαιτέρω εξασθένιση των ανέμων, από Δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…
Αίθριος και συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Νότιους και Ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.
Τις απογευματινές και βραδινές ώρες δεν θα υπάρξει αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και τους ανέμους να πνέουν από Βόρειο ανατολική διεύθυνση με τάσεις εξασθένισης και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
φώτο αρχείου
επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»