Αίθριος και Συνεφιασμένος θα είναι ο Καιρός τις μέρες της Πρωτοχρονιάς στη Χαλκιδική…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

  Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Δευτέρα 1/1, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  Για αύριο Δευτέρα 1/1, προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Δευτέρα 1/1, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
  φώτο αρχείου
  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»