Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Για σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Στην Ορεινή Χαλκιδική για σήμερα Σάββατο 6 Ιανουαρίου, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη για  σήμερα προβλέπεται αίθριος με  ηλιοφάνεια και  με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου ενώ θα επικρατεί άπνοια καθ΄ όλη την διάρκεια της μέρας.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
φώτο αρχείου
επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»