Νεφελώδης και βροχερός θα είναι o καιρός σήμερα στην Χαλκιδική…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

  Με αρκετές νεφώσεις και ασθενής βροχόπτωση θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα Παρασκευή 12/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους ως 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Για σήμερα  Παρασκευή 12/1, προβλέπεται βροχή, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 5 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αρκετά συννεφιασμένος και βροχερός θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 9 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
  φώτο αρχείου
  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»