Βροχές, ισχυροί άνεμοι και χιόνια για σήμερα Σάββατο σε όλη την Χαλκιδική…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

  Με νεφώσεις,βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους προβλέπεται  ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής για σήμερα Σάββατο , με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 8 βαθμούς Κελσίου και τους ισχυρούς έως θυελλώδεις βόρειο- ανατολικούς ανέμους να φτάνουν  έως 7 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με  συνέχιση των  βροχοπτώσεων , με την θερμοκρασία στους 6 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Για σήμερα Σάββατο στην Ορεινή Χαλκιδική προβλέπεται βροχή και τις βραδινές ώρες χιονοπτώσεις , με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς  ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση χιονοπτώσεων, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 5 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Αρκετά συννεφιασμένος και βροχερός θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 11 βαθμούς Κελσίου και βόρειο ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 7 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

  Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
  φώτο αρχείου
  επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»