Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής για σήμερα Κυριακή 14/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 6 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από την Ορεινή Χαλκιδική σήμερα Κυριακή 14/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από -1 έως 2 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους -1 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή 14/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
φώτο αρχείου
επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»