Βροχές, χιονόνερο και χιόνια για σήμερα Δευτέρα σε όλη την Χαλκιδική…

    Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

    Ασθενής βροχή προβλέπεται για τις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής για σήμερα  Δευτέρα , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

    Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

    Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

    Χιονόνερο θα πέσει στην Ορεινή Χαλκιδική , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 1 έως 2 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

    Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με χιονόνερο και ενδεχομένως χιόνι, με την θερμοκρασία στους 2 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

    Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη …

    Ασθενής βροχόπτωση θα εκδηλωθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 6 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

    Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 6 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

    Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
    φώτο αρχείου
    επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»