Ο έμπειρος τεχνικός, Ανδρέας Τσαλδάρης(φώτο αριστερά, δεξιά ο γιος του Γιάννης Τσαλδάρης, προπονητής Ηρακλή Ν. Φώκαιας) δεν έκρυψε πως ο φετινός στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός, ενώ τόνισε πως στο σωματείο υπάρχει εξαιρετικό υλικό. Επίσης, στάθηκε στη δυσκολία του βόρειου ομίλου της 2ης κατηγορίας και στη κρισιμότητα των επόμενων αγώνων.

Διαβάστε, όσα είπε στο Ράδιο Χαλκιδική 98,8:

Για την ομάδα του Χολομώντα και τους στόχους της: «Ότι σπείρεις θερίζεις. Η ομάδα έγινε με πολύ κόπο και μεράκι και με πίστη από όλους που ασχολούνται για την ομάδα. Ξεκάθαρος στόχος της ομάδας, φέτος, είναι η άνοδος. Τρία χρόνια που είμαι στο σύλλογο ασχοληθήκαμε με μικρά παιδιά που αποδίδουν πάρα πολύ καλά την τρέχουσα χρονιά».

Για την πορεία του πρωταθλήματος: «Στις 4-5 αγωνιστικές θα γίνουν τα παιχνίδια που θα κρίνουν την κορυφή. Όμως όλες οι ομάδες του ομίλου είναι εξίσου δυνατές. Σίγουρα πήραμε ένα προβάδισμα 5 βαθμών από τον Τορωναίο και 6 από το Στανό αλλά δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα. Οι αποστάσεις των ομάδων είναι μικρές και μέχρι και την έβδομη θέση παλεύουν για συμμετοχή στα μπαράζ. Το φετινό πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών. Οι ομάδες άρχισαν να χτίζουν με τα παιδιά της περιοχής και αυτό αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο».