Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

Αραιές νεφώσεις με ασθενείς βροχοπτώσεις προβλέπονται για τις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς Βοριοανατολικούς  ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για την Ορεινή Χαλκιδική σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 8 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 7 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

 

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους και νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, 69% υγρασία, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: ΕΜΥ-ΜΕΤΕΟ
φώτο αρχείου
επιμέλεια/σύνταξη υλικού-συντακτική ομάδα «Χαλκιδική Πολιτική»