Αίθριος θα είναι ο καιρός στα παραλιακά μέρη της Χαλκιδικής σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 2 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λίγη συννεφιά θα επικρατήσει στα βόρεια του νομού με τη θερμοκρασία το βράδυ να φτάνει έως τους -2 βαθμούς Κελσίου. Τη νύχτα η ορατότητα θα είναι περιορισμένη.

 

Για αύριο Παρασκευή 26/1, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 2 έως 7 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 3 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Στα βόρεια του νομού η μέγιστη θερμοκρασία προβλέπεται στους 5 βαθμούς Κελσίου ενώ το βράδυ θα κατεβεί ως τους -2 με περιορισμένη την ορατότητα.