Καλός θα είναι σήμερα ο καιρός…

  Καλό καιρό με τοπικές συννεφιές στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής…

  Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Για αύριο Τρίτη 30/1, προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.

  ο καιρός στις ορεινές περιοχές θα είναι αίθριος

  Καλός καιρός με αραιή συννεφιά προβλέπεται για τις ορεινές περιοχές σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Τρίτη 30/1, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς δυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 5 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  νεφελώδης ο καιρός και για τη Θεσσαλονίκη

  Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με σποραδική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Για αύριο Τρίτη 30/1, ο καιρός θα είναι αίθριος, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Πηγή: ΜΕΤΕΟ & ΕΜΥ