Αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις για σήμερα στη Χαλκιδική

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής …

  Για σήμερα  Παρασκευή , προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική…

  Ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδική θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 10 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 6 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Πηγή: ΜΕΤΕΟ & ΕΜΥ