Ο προπονητής Λεωνίδας Μπίλης που πρόσφερε πολλά στο κιτρινόμαυρο σύλλογο και του έδωσε τη δυνατότητα πρωταγωνιστικού ρόλου στη Γ’ εθνική αποτελεί παρελθόν.

Η διοίκηση του Άρη ανακοίνωσε τη λύση συνεργασίας των δυο πλευρών συνοδευοντάς την με μια ανακοίνωση περί του θέματος.

Ο Άρης βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής δείχνοντας εξαιρετικό πρόσωπο ως τώρα.

Σαφώς πρόκειται ως έκπληξη το τέλος συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό, ενώ παρακάτω υπάρχει η ανακοίνωση του Παλαιοχωρίου.

Η ανακοίνωση του Άρη Παλαιοχωρίου για το διαζύγιο:

“Σήμερα 6 Φεβρουαρίου του 2018 οι δρόμοι της ομαδας μας και του προπονητή Λεωνίδα Μπίλη χωρίζουν.

Ο πρόεδρος , το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου θα θέλαμε να εκφρασουμε και να δηλώσουμε ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον άνθρωπο και προπονητή Λεωνίδα. Η πορεία θριάμβου της ομαδας μας στους επικίνδυνους δρόμους της Γ´ εθνικης ήταν κυρίως δικό του επίτευγμα. Η εγκατάστασή του στο χωριό μας και η συνεχής τριβή του με την ομάδα και τους ανθρώπους της, τον έκανε να μας αγαπήσει και να τον αγαπήσουμε και να μας δώσει τόσες χαρές διαφημίζοντας την περιοχή μας σε όλη την Ελλάδα.

Τον αξίζουν πολλά “ευχαριστώ” – “ευχαριστώ” τα οποία μάλλον ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να εκφράσουν την πραγματική ευγνωμοσύνη που όλοι νιώθουμε.

Πάρ´ όλα αυτά η “Αγάπη για την ομάδα” που με πολύ απλά λόγια ορίζεται το να δίνεις χωρίς να περιμένεις να πάρεις πίσω παρά μόνον να προσφέρεις, μας αναγκάζει οι δρόμοι μας να χωρίσουν .

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη ζωή του, στην οικογένειά του και στην καριέρα του. Τον ευχαριστούμε για την συνεργασία μας και πιστεύουμε ότι η φιλία θα είναι αυτή που θα μείνει.

Γεια σου φίλε Λεωνίδα”