Καιρός…η Ιοκάστη φέρνει βροχές και στη Χαλκιδική…

  Ο καιρός στη Χαλκιδική…

  Βροχερός θα είναι ο καιρός για το Σαββατοκύριακο ,ειδικότερα για σήμερα  Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

  Για αύριο Κυριακή 11/2, προβλέπεται ασθενής βροχή, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 9 βαθμούς Κελσίου και άπνοια.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

  Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη…

  Ασθενής βροχή προβλέπεται για τη Θεσσαλονίκη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 11 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

  Για αύριο Κυριακή, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

  Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.