ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Από τις 11:00 το πρωί:
• Η «Κατσ΄αμάκα» σερβίρει στους επισκέπτες δωρεάν λουκάνικο, ελιές και κρασί στο πάρκο των Έξι Βρύσεων.
• Ο Σύλλογος Ψυχαγωγίας Εκδηλώσεων και Συσπείρωσης Γυναικών Πολυγύρου προσφέρει δωρεάν σε όλο τον κόσμο χειροποίητο παραδοσιακό χαλβά στον πεζόδρομο Πολυγύρου (μετά την εκκλησία).
• Εμφάνιση χορευτικών συγκροτημάτων Σύλλογος Κρητών Χαλκιδικής, Χορευτικού Ομίλου Πολυγύρου και Χορευτικής Ομάδας 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου γονέων/κηδεμόνων και φίλων, στην πλατεία Παραλή.

14:00 Παρέλαση καρναβαλιστών επί της οδού Πολυτεχνείου.
Το γλέντι θα συνεχιστεί σε latin ρυθμούς με την Banda Latiniko στο Δημαρχείο και με παραδοσιακούς ρυθμούς στην πλατεία των Έξι Βρύσεων.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Γλέντι με την ορχήστρα του Λάκη Χατζούδη, πέταγμα χαρταετού, λαγάνα, νηστίσιμοι μεζέδες και κρασί στην παραλία Καλυβών. Οργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβών «Μηκύβερνα».

Στα Ψακούδια παραδοσιακό γλέντι και πέταγμα χαρταετού, φασολάδα και νηστίσιμοι μεζέδες. Οργάνωση: Σύλλογοι Δ.Δ. Ορμύλιας και Τοπική Κοινότητα Ορμύλιας.

Στην πλατεία των Ριζών, ετοιμάζονται και προσφέρονται δωρεάν, από το Σύλλογο Γυναικών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και την Τοπική Κοινότητα Ριζών, φασολάδα και νηστίσιμα εδέσματα.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Λαογραφικό Μουσείο Πολυγύρου θα λειτουργεί 16-17 Φεβρουαρίου, 18.00-20:30 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου από τις 11:00 το πρωί έως αργά το απόγευμα, με την ιδιαίτερη φροντίδα του Εθελοντικού Ομίλου Γυναικών Κοινοτικής Ανάπτυξης Πολυγύρου.
Έκθεση χειροποίητου κοσμήματος της Άννας Καραφουλίδου απέναντι από το Δημαρχείο. Από την Τσικνοπέμπτη 8 έως την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου. Ώρες λειτουργίας: 10:00-14:00 & 18:00-21:00. Κυριακή 18 Φεβρουαρίου από νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα.
Έκθεση ζωγραφικής του Στέλλιου Ζαχαρούδη στο καφέ του ξενώνα Μαρέλια. Από τη Δευτέρα 5 έως την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018.
Αποκριάτικες στολές ενοικιάζονται από το Σύλλογο Καρναβαλικών Εκδηλώσεων Δ. Πολυγύρου σε χώρο απέναντι από τις Έξι Βρύσες. Ώρες λειτουργίας: 10:00-14:00 & 18:00-21:00.

ΟΙ ΧΟΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου. Παιδικό αποκριάτικο πάρτι στις 17:30, στο χώρο του σχολείου.
Λαογραφικός Όμιλος Πολυγύρου. Αποκριάτικος χορός στο Κέντρο Έξι Βρύσες με τα χάλκινα του Αργ. Μάτζιου και την ορχήστρα του Β. Ουζουνίδη από τις 21:30

Όλες τις ημέρες… και τις νύχτες της αποκριάς η καρδιά της διασκέδασης χτυπά στα μαγαζιά του Πολυγύρου. Λειτουργούν καθημερινά προσφέροντας σε ντόπιους και επισκέπτες άριστες υπηρεσίες με τις καλύτερες τιμές. Αποκριάτικα πάρτι, λαϊκές βραδιές και εκπλήξεις από την Τσικνοπέμπτη έως την Καθαρά Δευτέρα.