Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από τη Μακεδονία και γενικά την Βόρεια Ελλάδα  σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Για αύριο Παρασκευή 2/3, ο ουρανός θα είναι συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 5 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 8 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

ο καιρός στη Χαλκιδική…

Ασθενής βροχή προβλέπεται σήμερα για τις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 4 έως 5 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ.

Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 5 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 2/3, προβλέπεται ασθενής βροχή, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ.

Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.