Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ στις 5 και 6 Μαρτίου;

    Μία νέα απεργία έχουν ανακοινώσει οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ για την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα για τη Δευτέρα 5 και την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018.
    Λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, θα υπάρξουν τροποποιήσεις και ματαιώσεις στα δρομολόγια όλου του σιδηροδρομικού δικτύου, των αμαξοστοιχιών του Προαστιακού Σιδηρόδρομου της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, στα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» καθώς και στα δρομολόγια των λεωφορείων στη διαδρομή Κιάτο-Πάτρα και αντιστρόφως.
    Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ανακοίνωσε, πως τη Δευτέρα 5 Μαρτίου θα υπάρξουν 3ωρες στάσεις εργασίας για τις ώρες 5:00-8:00, 13:00-16:00 και 21:00-24:00 και την Τρίτη 6 Μαρτίου 24ωρη απεργία. Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο αντιδρούν στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΕΕΣΣΤΥ (λήξη δεσμευτικών προσφορών στις 6 Μαρτίου) και στη συνεχιζόμενη, όπως λένε, απαξίωση όλων των εταιρειών που έχει ως αποτέλεσμα τη δυσχέρεια πραγματοποίησης του μεταφορικού έργου, ενώ κάνουν λόγο και για τεράστιες ελλείψεις προσωπικού.
    Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, με ανακοίνωσή της, ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και εκφράζει τη λύπη της για όποια ταλαιπωρία υποστεί λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, για τις οποίες η εταιρία ουδεμία ευθύνη φέρει.
    Για περισσότερες πληροφορίες το επιβατικό κοινό μπορεί να καλεί στον αριθμό 14511