Ο καιρός για σήμερα στη Χαλκιδική προβλέπεται…

  Ο καιρός στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής
  Συννεφιά προβλέπεται για στις παράκτιες περιοχές της Χαλκιδικής σήμερα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βορειοανατολικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ. Για αύριο Τρίτη 6/3, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νότιους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.
  ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδικη
  Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στην Ορεινή Χαλκιδικη σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ.
  Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.
  Για αύριο Τρίτη 6/3, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νοτιοανατολικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.