Από τον κορυφαίο στο είδος του Τουριστικό Οργανισμό TUI, απονεμήθηκαν την Δευτέρα, σε εορταστική τελετή στο Βερολίνο, τα βραβεία TUI Holly Award 2018 σε 100 ξενοδοχεία, τα οποία ψηφίστηκαν από 100.000 πελάτες του  ως κορυφαία για το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών τους .
Ανάμεσά τους, περιλαμβάνονται  8 ελληνικά ξενοδοχεία εκ των οποίων το ένα βρίσκεται στη Χαλκιδική και είναι το 5άστερο Anthemus Sea & Beach Hotel Spa που βρίσκεται στην ‘Ελιά’  της Νικήτης.

Στη λίστα των 100 ξενοδοχείων, που έλαβαν το βραβείο Holly, πάντως, υπερτερεί η Ισπανία με 39 ξενοδοχεία και ακολουθεί η Τουρκία με 21 ξενοδοχεία. Ο διευθύνων σύμβουλος της TUI, Marek Andryszak, απέτισε φόρο τιμής στους ξενοδόχους που διακρίθηκαν σε αυτά τα βραβεία, κάνοντας ιδιάιτερη αναφορά στους Ισπανούς ξενοδόχους, οι οποίοι παρά την πολύ υψηλή ζήτηση, διατήρησαν την ποιότητά τους υψηλά και κέρδισαν 39 βραβεία. Ευχαριστίες απηύθυνε και στους Τούρκους ξενοδόχους, οι οποίοι, αν και βιώνουν δύσκολες χρονιές, κατάφεραν να αυξήσουν τα ήδη υψηλά επίπεδα ικανοποίησης των πελατών, όπως είπε.

τα 8 ελληνικά ξενοδοχεία είναι…
-Anthemus Sea und Beach Hotel Spa
-Hotel Palladium  Neptune Hotels Resort, Convention Centre Spa
-TUI SENSIMAR Imperial by Atlantica
-TUI SENSIMAR Palazzo del Mare
-Grecotel Amirandes
-Grecotel Caramel Boutique Resort
-TUI SENSIMAR Kalliston Resort und Spa
Πηγή: tornosnews.gr