Ονειρευόσασταν ποτέ να κάνετε ακριβά ταξίδια πολυτελείας αποκτώντας αξέχαστες εμπειρίες όπως το διεθνές τζετ σετ, να περιηγείστε σε διαφορετικούς προορισμούς όπου θα γυρίζετε βίντεο, να είστε όλη την ημέρα στα social media και να πληρώνεστε για αυτό;

Μπορεί να βρήκατε την ευκαιρία σας καθώς μια ταξιδιωτική εταιρία σας καλύπτει όλα τα έξοδα για να κάνετε ακριβώς αυτό: Χλιδάτες διακοπές στην Ευρώπη για ένα καλοκαίρι!

Η Busabout, σπεσιαλίστας στα ευέλικτα ταξίδια, αναζητά μια ομάδα 4 ταλαντούχων ατόμων που λατρεύουν τα ταξίδια και τα social media (Instagram, blog, Snap, vlog), οι οποίοι θα παρουσιάζουν τις ταξιδιωτικές εμπειρίες τους στο διαδίκτυο, καλύπτοντας το κόστος που ανέρχεται σε 7.000 δολάρια.

Εάν έχετε το χάρισμα του λόγου, είστε καλός/η στο στις φωτογραφίες ή καταφέρνετε να δημιουργείτε εντυπωσιακά βίντεο 10 δευτερολέπτων, είστε ο ιδανικός υποψήφιος για μία από τις θέσεις της ομάδας.Κάθε μέλος της Ultimate Travel Squad, θα επιλεχθεί βάσει του ταλέντου του στη δημιουργία περιεχομένου σε μία από τις πλατφόρμες των 4 social media, και καθένας θα αναλάβει μία από αυτές.

Μπορεί επίσης να δηλώσει συμμετοχή και μια παρέα 4 φίλων.Η ομάδα θα εξερευνήσει την Ευρώπη μέσα σε ένα τρίμηνο με δίκτυο λεωφορείων, από τις αρχές Ιουνίου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου 2018.Κάθε μέλος θα αποκτήσει αξέχαστες εμπειρίες περιπέτειας κόστους 7.000 δολαρίων, οι οποίες θα περιλαμβάνουν φιλοξενία, έξοδα και μπόνους αμοιβή στο τέλος του ταξιδίου.

Ανάμεσα στους προορισμούς που θα επισκεφθεί η ομάδα θα είναι η Λίμνη Μπλεντ, η Κρακοβία και το Σαν Σεμπάστιαν καθώς και πιο ψαγμένοι προορισμοί όπως ο παράδεισος των πεζοπόρων, Grünau της Αυστρίας, και ο προορισμός για τους λάτρεις της αδρεναλίνης Lauterbrunnen της Ελβετίας. Το ταξίδι θα ολοκληρωθεί στην Κροατία.

Οι υποψήφιοι πρέπει να επιλέξουν την πλατφόρμα social media της επιλογής τους, να δημιουργήσουν ένα βίντεο 60 δευτερολέπτων και να δείξουν γιατί είναι το ιδανικό πρόσωπο για τη θέση.

Η δημιουργικότητα θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν.Τα βίντεο πρέπει να σταλεί μέχρι τα μέσα Απριλίου του 2018 εδώ.

Πηγή: tornosnews.gr