Νέο φωτογραφικό λεύκωμα με επίκεντρο την ατμόσφαιρα, τη φύση και τις εγκαταστάσεις του πολυτελούς Sani Resort κυκλοφορεί από τον διάσημο γερμανικό εκδοτικό οίκο teNeues.
Το λεύκωμα τιτλοφορείται «SANI RESORT – A Naturally Dazzling Resort» και αποτελεί μια εξερεύνηση της ομορφιάς των ξενοδοχείων και χώρων του Sani Resort, όπως και του φυσικού πλούτου που το περιβάλλει.
Το γαλάζιο της θάλασσας, το χρυσόλευκο της άμμου και το πράσινο των πεύκων της Χαλκιδικής βρίσκονται στο επίκεντρο μιας σειράς περισσότερων έγχρωμων αεροφωτογραφιών που υμνούν το καλοκαίρι, τις διακοπές και την Ελλάδα.
Φωτογράφος, σχεδιάστρια, λάτρης των ταξιδιών και άνθρωπος με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, η Μαρίνα Βερνίκου, μέσα από τον φακό της προτρέπει τον αναγνώστη να εξερευνήσει τις εικόνες του Sani Resort και να νιώσει συναισθήματα όπως γαλήνη, χαρά, υπόσχεση και μοναδικότητα. Οι χώροι του Sani Resort συνυπάρχουν αρμονικά με το εκπληκτικό φυσικό τοπίο και η ιδιαίτερη ματιά της φωτογράφου, παίζει με τα μεγέθη και την αλληλεπίδραση των ανθρώπων στον χώρο.
Ο ιστορικός εκδοτικός οίκος teNeues ιδρύθηκε το 1931 και είναι γνωστός για τα βιβλία coffee table με επίκεντρο τα ταξίδια, την τέχνη, τη μόδα και το design. Έχει κερδίσει αμέτρητες διακρίσεις, ανάμεσα στις οποίες είναι η ονομασία του ως «Brand του αιώνα» το 2007.
Ο οίκος φημίζεται για τις δημιουργικές συνεργασίες του με κορυφαίες εταιρείες όπως Porsche, Cartier, Ferrari, Swarovski και Lufthansa, αλλά και για την υψηλή αισθητική που διέπει εκδόσεις όπως αυτή του Magritte και Keith Haring αλλά των Beatles και Walt Disney.
Σε ανακοίνωσή της, η teNeues περιέγραψε το λεύκωμα ως «εξαίσια συλλογή φωτογραφιών» και «αντικείμενο έμπνευσης», ενώ επικεντρώθηκε και στην έντονη περιβαλλοντική συνείδηση του ομίλου Sani που είναι έκδηλη στις φωτογραφίες.
Πηγή: real.gr