Η βδομάδα ξεκινά με άστατο και νεφελώδη καιρό για τις επόμενες μέρες, με άπνοιες και ποσοστά υγρασίας που θα φτάσουν στις παράκτιες περιοχές έως και το 100%, με μετεωρολογικά φαινόμενα που κινούνται από τα δυτικά προς τα ανατολικά και οφείλονται κυρίως στις ατμοσφαιρικές διαταραχές του Ευρωμεσογειακού χώρου.

Ειδικότερα για σήμερα Δευτέρα ενώ θα ξεκινήσουμε τις πρώτες πρωινές ώρες με αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές στη συνέχεια θα έχουμε ηλιοφάνεια και καλό καιρό, αλλά από το μεσημέρι προοδευτικά θα συννεφιάσει και σταδιακά το βράδυ θα βρέξει σε όλη την Χαλκιδική από τα δυτικά προς τα ανατολικά του Νομού ενώ κατά τόπους θα σημειωθούν ισχυρές καταιγίδες.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα κυμανθεί σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα από 9 έως 16 βαθμούς στις παράκτιες περιοχές και τους 15 στα ορεινά.

Την τρίτη ο καιρός θα συνεχίσει να είναι άστατος με ηλιοφάνεια αλλά και τοπικές νεφώσεις στις παράκτιες περιοχές ενώ από το μεσημέρι στα ορεινά θα σημειωθούν παροδικές αλλά ωστόσο ισχυρές βροχοπτώσεις.