Νέα διάκριση για τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος η οποία απέσπασε Χάλκινο βραβείο στο φετινό διαγωνισμό Tourism Awards 2018, στην κατηγορία « Γαστρονομικός τουρισμός », που δίδεται σε φορείς τουρισμού και γαστρονομίας.

Μια σημαντική αναγνώριση για τις προσπάθειες που κάνει η Λέσχη να προβάλλει και να αναδείξει την ελληνική γαστρονομία και κυρίως την τοπική κουζίνα σε διεθνές επίπεδο, με στόχο να αποκτήσει μια διακριτή θέση στον παγκόσμιο γαστρονομικό χάρτη.
Η απονομή έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, σε μια λαμπρή εκδήλωση που συγκέντρωσε περισσότερα από 700 υψηλόβαθμα στελέχη και τα σημαντικότερα brands του ελληνικού τουρισμού. Τ

ο βραβείο παρέλαβαν εκ μέρους της Λέσχης ο πρόεδρος Γιώργος Μαστροδημήτρης και ο Β’ αντιπρόεδρος Κώστας Γεωργαντζάς. «Η σημαντική αυτή διάκριση μας δίνει άλλη μια ώθηση να συνεχίσουμε τις προσπάθειες που κάνουμε για την διάδοση της κουζίνας μας και να πετύχουμε το στόχο μας να ενταχθούν οι συνταγές μας στα μενού των εστιατορίων και ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Γιώργος Μαστροδημήτρης. Ο κ. Γεωργαντζάς επισήμανε ότι «το 2018 θα αυξηθούν οι δράσεις και οι συμμετοχές μας σε διεθνείς διοργανώσεις γαστρονομίας, εκθέσεις, φεστιβάλ, διαγωνισμούς, προβάλλοντας την κουζίνα μας».