Σύμμαχος στη προσπάθεια και στην εργασία των τμημάτων υποδομής της Μ. Παναγίας είναι ο Δήμος Αριστοτέλη. Άπαντες θεωρούν πως η ανάπτυξη των ακαδημιών έλειπε από τη περιοχή, κάτι που θέλουν να εξελίξουν στο μέλλον.
Ο Δήμος Αριστοτέλη στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της ακαδημίας του Ηρακλή Μ. Παναγίας και όχι μόνο καθώς έδωσε μπάλες και απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη, κος Γιώργος Ζουμπάς, συνοδευόμενος από την πρόεδρο του Αριστοτέλειου πνευματικού κέντρου, κα Παναγιωτοπούλου, μίλησε με τους μικρούς φίλους για τη… στρογγυλή θέα, ενώ στη “Χαλκιδική Πολιτική” τόνισε μεταξύ άλλων πως είναι ευχάριστο γεγονός πως αξιοποιείται ο χώρος για τα μικρά παιδιά.

Το λόγο στη “Χαλκιδική Πολιτική” πήραν και οι προπονητές της ακαδημίας, κ.κ Συνάθης, Γισγάκης, αλλά και ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Παπαγιάννης Γιάννης, γνωστοποιώντας πως η ακαδημία αριθμεί περίπου στα 60 παιδάκια.

Το ποδόσφαιρο της Χαλκιδικής θέλει να κάνει βήματα… μπροστά ξεκινώντας την εξέλιξη αρχής γενομένης από τα τμήματα υποδομής των συλλόγων.