Ο Δήμος Κασσάνδρας και η Κοινωφελής Επιχείρηση Κασσάνδρας μέσα σε κλίμα συναισθηματικά φορτισμένο βράβευσε τους πρώτους που εισήχθησαν στα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Δήμου και συγκεκριμένα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβούλιου δείχνοντας και με τον τρόπο αυτό την σημαντικότητα της εκδήλωσης .

Σύσσωμη παραβρέθηκε η Δημοτική αρχή καθώς συγγενείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι των επιτυχόντων. Πρώτος το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Βασίλης Κυρίτσης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και έδωσε ευχές και συμβουλές στους νέους φοιτητές . «είναι η όμορφη και σημαντική περίοδο στη ζωή σας φροντίστε να τη ζήσετε»Στη συνέχεια τόνισε τη σημαντικότητα των σπουδών και επισήμανε στα παιδιά να μην σκέφτονται άσχημα λόγω της κατάστασης που περνά η χώρα μας αλλά να ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Ο πρόεδρος Χάρης Κουκουβίνος συνεχάρη τους φοιτητές και τους έδωσε και αυτός ευχές για τη νέα τους ζωή, αστειευόμενος απευθύνθηκε στους γονείς λέγοντας τους να μην πιέζουν τα παιδιά τουλάχιστον στο 1ο έτος. Η Δημοτική σύμβουλος Μαρία Παπαδημητρίου τους είπε ότι οφείλουν να συνεχίσουν με επιτυχία αυτό που τώρα ξεκίνησαν.

Βραβεύτηκαν συνολικά 6 μαθητές όλοι από το ΓΕΛ Κασσανδρείας οι όποιοι είναι εξής:Δήμητρα Σμυρλή,Χαραράς Γεώργιος, Γεωργία Ζεμπίλα,Δημήτρης Βαρελάς,Κατερίνα Φώτη,Κωνσταντίνα Φώτη.

Στους φοιτητές δόθηκαν έπιανοι tablets ,smartphones τελευταίας τεχνολογίας .Να σημειώσουμε ότι η παραπάνω εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Δήμο Κασσάνδρας.

Οι νέοι φοιτητές ευχαρίστησαν και φανερά συγκινημένοι δήλωσε ο καθένας με τη σειρά του ότι αποτελεί μεγάλη τους τιμή η βράβευση με τον τρόπο αυτό δικαιώνονται οι αγώνες τους.
Ευχή όλων να συνεχιστεί…