Η 83η ΔΕΘ συνδέει χώρες από όλo τον Κόσμο!

Η εξωστρέφεια και ο δυναμισμός της ελληνικής οικονομίας, οι επιχειρήσεις που αναπτύσσονται, οι ξένες συμμετοχές, τα θεματικά αφιερώματα και ένα πολύ πλούσιο πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων συνθέτουν το σκηνικό της 83ης ΔΕΘ.
Τιμώμενη Χώρα είναι οι ΗΠΑ κ στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ, που εκτίθενται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μέσα από τις διεθνείς κρατικές συμμετοχές, μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, προϊόντα και υπηρεσίες από όλο τον κόσμο.
Οι αυξημένες διεθνείς συμμετοχές και τα παράλληλα επιχειρηματικά forα, δείχνουν και δημιουργούν τις ευκαιρίες.

Η 83η ΔΕΘ συνδέεται με την επιχειρηματικότητα!

Δυναμική θα είναι η παρουσία και Επιμελητηρίων από όλη την χώρα με πολλές εκατοντάδες συμμετέχουσες επιχειρήσεις. Επιχειρήσεις από όλη την χώρα, με αντικείμενο τα τρόφιμα, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, την τεχνολογία και την καινοτομία θα αναδείξουν την επιχειρηματική τους εικόνα, θα ενισχύσουν τα brand names τους και θα προωθήσουν νέα προϊόντα.

Η 83η ΔΕΘ συνδέεται με την καινοτομία!

Η ΔΕΘ παρουσιάζει για 3η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Τέχνης, Επιστήμης και Τεχνολογίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Artecitya. Το Artecitya διοργανώνεται από 9 πολιτιστικούς φορείς, σε 8 πόλεις από 7 Ευρωπαϊκές χώρες (Γαλλία, Γερμανία, Σλοβενία, Πολωνία, Κύπρος, Τσεχία, Ελλάδα), με την υποστήριξη του προγράμματος “Δημιουργική Ευρώπη” της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στην ενότητα Καινοτομία συμπεριλαμβάνεται το εξαιρετικά πετυχημένο φεστιβάλ egaming.

Η 83η ΔΕΘ συνδέει τους ανθρώπους της μηχανοκίνησης!

Από το μεγαλύτερο πολυγεγονός δε θα μπορούσαν να λείπουν τα αυτοκίνητα, οι μηχανές, τα τροχόσπιτα και τα αυτο-κινούμενα καθώς η ΔΕΘ αποτελεί το ισχυρότερο μέσο διασύνδεσης του κλάδου της μηναχοκίνησης με τους αυριανούς πελάτες.
Θα παρουσιασθούν νέα μοντέλα αυτοκίνητων & μηχανών, εταιρείες καυσίμων και λιπαντικών, εξοπλισμοί συνεργείων και ανταλλακτικών, συστήματα ασφαλείας, multimedia και car audio.
Παράλληλα συμμετέχουν και επιχειρήσεις που αξιοποιούν εναλλακτικές μορφές καυσίμων (υγραέριο-φυσικό αέριο-ηλεκτρισμός).

Γαστρονομία

Γεύσεις και νοστιμιές απ΄όλη την χώρα με στόχο την ανάδειξη των προϊόντων της ελληνικής γης στο ευρύ κοινό. Με επίκεντρο τον παραγωγό θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από εκδηλώσεις και events που θα προωθούν τα ελληνικά προϊόντα σε όλους τους επισκέπτες.

Ενέργεια

Στο αφιέρωμα θα παρουσιαστούν καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση ενέργειας, σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή απόδοση, ολοκληρωμένες εφαρμογές και «καθαρές» τεχνολογίες. Οι επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά φωτοβολταϊκά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας για τη βέλτιστη εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας και πρωτοποριακά προιόντα θέρμανσης- ψύξης με χρήση βιομάζας, παρόχους ενέργειας, τεχνολογίες περιβάλλοντος και συστήματα διαχείρισης αποβλήτων και ανακύκλωσης.

Akademia

H ΔΕΘ φιλοξενεί την AKADEMIA, το επιτυχημένο θεματικό αφιέρωμα για την εκπαίδευση και τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για νέες δράσεις, καινοτόμες ιδέες, εκπαιδευτικά προγράμματα, επιλογές διασύνδεσης εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, ευκαιρίες καριέρας, πιστοποίηση γνώσεων, συμβουλευτικές υπηρεσίες σταδιοδρομίας κ.α.

Ψυχαγωγία & Διασκέδαση

Κορυφαία ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής ανεβαίνουν στη σκηνή των Music Events της 83ης ΔΕΘ. Η ψυχαγωγία και η διασκέδαση θα γεμίσουν τις νύχτες της 83ης ΔΕΘ, ικανοποιώντας τις μουσικές προτιμήσεις όλων των ηλικιών. Κάθε βράδυ στις 21:30 στη μουσική σκηνή κάτω από το Τόξο της ΔΕΘ τα Music Events προσκαλούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης σε μία μεγάλη γιορτή.

Exclusive Hair Beauty & Fashion

Εννέα ημέρες αφιερωμένες στην oμορφιά και στην μόδα στην Exclusive Hair Beauty & Fashion στην καρδιά της 83ης ΔΕΘ. Έλληνες νέοι σχεδιαστές θα παρελάσουν στο Catwalk της Exclusive Hair Beauty & Fashion, με πολλά fashion & beauty shows με όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας.