Αμφότερες οι ομάδες θέλανε το τρίποντο για τον ίδιο στην ουσία λογο που δεν είναι αλλος από τη μάχη για τη παραμονή στη κατηγορία.
Με το ισόπαλο 0-0 θα μπορούσε να πει κανείς πως ευνοήθηκε περισσότερο το Λάκκωμα καθώς κράτησε τη διαφορά των βαθμών από τα Μουδανιά.
Το παιχνίδι περιορίστηκε σε λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Στην ουσία οι γηπεδούχοι απείλησαν νωρίς, όταν ο Σέρα πλάσαρε τον Γκιοργίεφ αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Ο Σαϊτιώτης απάντησε για τα Μουδανιά αλλά το απευθείας φάουλ που επιχείρησε πέρασε έξω από την εστία του Χατζόπουλου.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός ήταν ανάλογος με τις δυο ομάδες να μην απειλούν ιδιαίτερα. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν δυο φορές προς το φινάλε, αρχικά με τον Ζαχαράκη και εν συνεχεία με τον Ογκουνσότο, ενώ λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα ο Παναγιωτόπουλος έχασε την ευκαιρία να πάρει το διπλό ο ΠΟΜ.
Η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως οι δυο μονομάχοι είχαν το μυαλό τους στην αμυντική γραμμή και το πως θα κρατήσουν ανέπαφες τις εστίες τους.
Μετά το ισόπαλο 0-0 οι δυο τους συνεχίζουν τον αγώνα για παραμονή στη κατηγορία.
Συνθέσεις:
ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ (Κασάπης): Χατζόπουλος, Τσίκο, Σιδηρόπουλος, Τσακλίδης, Δερνεξής, Χατζηαναγνώστου, Γιαλετζής (48′ Δούμας), Τζόβας (90′ Kαράι), Σέρα (69′ Φοιτάς), Κωνσταντινίδης, Χρυσογονίδης.
Π.Ο. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Σουγιουλτζής): Γκεοργίεφ, Μπερμπερίδης (71′ Μανελίδης), Γαλαζούδης, Κανίδης (37′ Γκότας- 85’Τσιτσίκας), Φιλιππίδης, Σέχου, Ντόι (60′ Ογκουνσότο), Ζαφειρίδης, Σαιτιώτης, Ζαχαράκης, Παναγιωτόπουλος.