Η Γαλάτιστα είναι η κάτοχος του 3ου εισιτηρίου από το Νότιο όμιλο της Β’ ερασιτεχνικής και πλέον θα αντιμετωπίσει τη 3η από το Βόρειο που είναι η Θύελλα Μεταγγιτσίου με στόχο την άνοδο στη πρώτη κατηγορία.
Οι πράσινοι πήραν τη μεγάλη νίκη με 3-2, στο πλεονέκτημα έδρας που είχαν, χάρη σε τέρματα των Σιμώνη, Πέγκι και Σουάνη, ενώ από τη πλευρά των φιλοξενούμενων τα  γκολ πέτυχαν οι Μπιμπάι και Κουτσουρές.
Στο τέλος ήρθε η νίκη για τη Γαλάτιστα που της δίνει τη δυνανότητα να διεκδικήσει την επιστροφή της στην Α’ κατηγορία, σε ένα ακόμη παιχνίδι, αυτή τη φορά με το Μεταγγίτσι.
Συνθέσεις:
ΑΝΘΕΜΟΥΣ ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ (Κάρτας): Λυσαβούδης, Νταλός, Ανεστούδης, Πλάτσκος, Γούσιος, Κούσας, Σιμώνης, Σουάνης, Χλιάπας, Ζέφι, Πέγκι, Κουτζιαρής, Παπαδάκης, Λιάκος, Γιαλιάς, Γκιώργκης, Βουλανάς.
ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ (Κουτσουρές): Γιοβανάκης, Πατραλέξης, Μπαχτσεβανίδης, Γράδος Σ, Στεφάνου, Μπιμπάι, Κουτσουρές, Μητράκος, Ντόμι, Θεοδωρίδης, Στερμούγκου, Τσιγγελίδης, Γράδος Ν, Μπερμπερίδης, Τσαγανός, Μουρμούρης, Βλαχάκης, Κουτρουμάνης.