To Porto Carras Grand Resort φιλοξένησε το 9ο Porto Carras Pro-Am & Open 2018, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, με τη συμμετοχή 24 ομάδων (100 παικτών) από 9 χώρες.
Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με την απονομή των χρηματικών επάθλων στους επαγγελματίες γκολφέρ και των επάθλων στους ερασιτέχνες που συμμετείχαν.

Νικητής στην κατηγορία των επαγγελματιών ήταν ο κ.Παναγιώτης Καραντζιάς με συνολικό σκορ 66 (-6) o oποίος κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 2.000 €.
Συνολικά οι επαγγελματίες μοιράστηκαν το ποσό των 13.000 € σε χρηματικά έπαθλα, τα οποία εκταμίευσε η ΓΚΟΛΦ ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε.
Στην κατηγορία ερασιτεχνών, στο Gross νικητής ήταν ο αθλητής του Ομίλου Πόρτο Καρράς Καρακάσης Γιώργος και στο Net ο Igor Damjanovic από τη Σερβία.
Στο ομαδικό νικήτρια ήταν η ομάδα του επαγγελματία Παναγιώτη Καραντζιά από την Αθήνα, με δεύτερη την ομάδα του επαγγελματία Danilo Kraljevic από τη Σερβία.
Παράλληλα με τον αγώνα διεξήχθη το Kύπελλο Eλληνοκυπριακής Φιλίας από την Ελληνική Ομοσπονδία Γκολφ με τη συμμετοχή των εθνικών ομάδων εφήβων Ελλάδας και Κύπρου, με νικήτρια την Ελληνική ομάδα με τελικό σκορ 8 – 4.
Οι παίκτες απόλαυσαν τις άψογες εγκαταστάσεις του συγκροτήματος και με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό αγωνίστηκαν στο παραθαλάσσιο διεθνών προδιαγραφών γήπεδο γκολφ του Porto Carras με στόχο τη νίκη.
Είχε προηγηθεί η τελετή καλωσορίσματος των παικτών την Πέμπτη 19/4 στην αίθουσα του Reflections bar του Μελίτων, από την Πρόεδρο του Ομίλου Γκολφ και Αθλημάτων Πόρτο Καρράς Α.Ε. και Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ κυρία Μαριάννα Στέγγου, ενώ η τελετή λήξης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22/4 στους χώρους του “The Meliton Club”.
Όλοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια στην άψογη φιλοξενία και διοργάνωση και έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά, σε έναν αγώνα που έχει εξελιχθεί σε θεσμό στη συνείδηση των γκολφέρ και κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερους συμμετέχοντες.
Το Porto Carras Grand Resort, με τις υψηλού επιπέδου υποδομές και εγκαταστάσεις, αλλά και την εμπειρία που διαθέτει εξασφαλίζει πάντα εξαιρετική φιλοξενία σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Επιπλέον, η στήριξη του αθλητισμού και του πολιτισμού αποτελεί μία από τις βασικές αρχές που έχει θέσει από την αρχή της λειτουργίας του και συνεχίζει με ευθύνη να υπηρετεί.