Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε ανακοινώσεις που μόνο σκοπό έχουν να διχάσουν, ωστόσο η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Χαλκιδικής κατέκτησε νέα επίπεδα διαστρέβλωσης της πραγματικότητας με την ανακοίνωση της.

Αυτά τα συλλαλητήρια, όπως και τα προηγούμενα, δεν διοργανώθηκαν από κόμματα αλλά από πολίτες που αγωνιούν για την τύχη του τόπου τους.

Δεν πρόκειται να απολογηθούμε για τη συμμετοχή μας σε αυτούς που προσβάλουν την ιστορία του τόπου μας και στηρίζουν περισσότερο τα συμφέροντα της γείτονος χώρας πάρα της πατρίδας μας.

Ήμασταν εκεί για το καλό της Ελλάδας, για το καλό της Μακεδονίας. Και πάλι θα είμαστε εκεί όσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Ανελ συνεχίζει να αγνοεί τη βούληση των Ελλήνων και να εμμένει στις ιδεοληψίες της.

Όσοι ήταν εκεί κατανοούν, όσοι αρέσκονται στο να χαρακτηρίζουν ανθρώπους που ανησυχούν για την πατρίδα τους ως αμόρφωτα εθνίκια, μπορούν να συνεχίσουν τη λάσπη και τη μικροπολιτική από απόσταση, αφού αυτό ξέρουν καλύτερα και δεν έχουν πια καμιά επαφή με τις ανησυχίες των συμπολιτών τους.