Τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε στο δελτίο ειδήσεων του ATLAS TV ο κ. Στυλιανός Βαλιάνος, Περιφερειακός Σύμβουλος Χαλκιδικής.

Το θέμα που τονίστηκε στην παρέμβαση του κ. Βαλιάνου ήταν οι δραματικές ελλείψεις στο ΕΚΑΒ στη Χαλκιδική, ένα θέμα το οποίο ανέδειξε ο ίδιος με επίταση όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, παρατηρώντας ότι η υποστελέχωση των αντίστοιχων μονάδων στα Κέντρα Υγείας και στο Γενικό Νοσοκομείο του Νομού έχουν στοιχίσει τη ζωή σε συμπολίτες μας οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους περιμένοντας αβοήθητοι την επέμβαση του ΕΚΑΒ για την παροχή της σωτήριας προνοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο κ. Βαλιάνος σχολίασε επίσης την “κακή”, όπως την χαρακτήρισε συμφωνία της Κυβέρνησης στο θέμα των Σκοπίων, περιγράφοντας ως “εθνική υποχώρηση” το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης με τη γείτονα χώρα.

Τέλος, ο Χαλκιδικιώτης πολιτικός έστρεψε τα βέλη του και προς την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης εντοπίζοντας τα συνειδητά ψέμματα του κυβερνητικού συνασπισμού στις περί “καθαρής εξόδου” φρούδες εξαγγελίες.