Ο Δήμος Πολυγύρου ξεκινά την συγκέντρωση φαρμακευτικού υλικού και ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των περιοχών της Αν. Αττικής που επλήγησαν από τις καταστροφικές φωτιές της χτεσινής μέρας.
Όσοι θέλουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του Δήμου μπορούν να το κάνουν από αύριο το πρωί στην είσοδο των παλαιών δικαστηρίων Πολυγύρου και στα δημοτικά καταστήματα σε Γαλάτιστα, Ορμύλια και Παλαιόχωρα.
Επίσης προτίθεται να φιλοξενήσει δωρεάν εκατό παιδιά ηλικίας 6 εως 16 ετών, απο τις πληγείσες περιοχές, στις παραλιακές παιδικές κατασκηνώσεις της Μεταμόρφωσης του Δήμου Πολυγύρου.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Δημάρχου Πολυγύρου Αστέριου Ζωγράφου:

Εκφράζουμε τη θλίψη και την αμέριστη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων της πυρκαγιάς, αλλά και στους κατοίκους των περιοχών που επλήγησαν.
Καλούμε τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους της πόλης μας, να συστρατευτούν στον αγώνα που ξεκινά ο ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ.
Από αύριο στις 10 το πρωί, θα μπορεί ο καθένας από σας να προσφέρει φαρμακευτικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης στην είσοδο των παλαιών δικαστηρίων σε οτι αφορά των ΠΟΛΥΓΥΡΟ και στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα των δημοτικών διαμερισμάτων ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ – ΟΡΜΥΛΙΑΣ – ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ.
Ο Δήμος Πολυγύρου βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τα αρμόδια Υπουργεία και τους εκπροσώπους των φορέων της αυτοδιοίκησης προτιθέμενος να ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ εκατό (100) παιδιά ηλικίας 6 εως 16 ετών, απο τις πληγείσες περιοχές, στις παραλιακές παιδικές κατασκηνώσεις της Μεταμόρφωσης του Δήμου Πολυγύρου.
Προσπαθούμε κ απο την πλευρά μας να συμπαρασταθούμε, με όποιο τρόπο μπορούμε, στις περιοχές και στους κατοίκους που βιώνουν δύσκολες ώρες.
Είμαστε δίπλα τους.
πηγή facebook