Αναμένονται ισχυρές βροχές, καταιγίδες ακόμη και χαλαζοπτώσεις. Αναλυτικά όσα αναφέρει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χωράς και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους, σημειώνει η ΕΜΥ σε σημερινό δελτίο επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών.
Ειδικότερα, θα επηρεαστούν:
1. Σήμερα, Τρίτη
Η κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανόν μέχρι το βράδυ η Θεσσαλία, οι Σποράδες, η δυτική και κεντρική Στέρεα και η Πελοπόννησος.
2. Αύριο, Τέταρτη
Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, οι Σποράδες και πιθανόν μέχρι το μεσημέρι η βόρεια Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πρόσκαιρα πιθανόν η Θεσσαλία, η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Στέρεα.
3. Την Πέμπτη
Κατά διαστήματα η κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, οι Σποράδες και πιθανόν η βόρεια Εύβοια. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η ήπειρος, η δυτική Μακεδονία, η δυτική και κεντρική Στέρεα.
4. Την Παρασκευή
Κατά διαστήματα η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Θεσσαλία, η Ήπειρος και πιθανόν το πρωί οι Σποράδες. τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν η δυτική στέρεα και η Πελοπόννησος (κυρίως η δυτική).
4. Το Σάββατο
Μέχρι το βράδυ κατά διαστήματα πιθανόν η δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως Πιέρια, Ημαθία, Πέλλα), η ήπειρος και η Θεσσαλία (κυρίως η δυτική και βόρεια).